Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Privacy Policy

Håndtering af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med Tøjklemmen.dk via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Tøjklemmen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Tøjklemmen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

På Tøjklemmen.dk benytter vi logs. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv.

Dataansvarlig er Tøjklemmen.dk/Statsfængslet Renbæk 
Som registreret hos Tøjklemmen.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tøjklemmen.dk via e-mail: Statsfaengslet.Renbaek@Tøjklemmen.dk.

Anvendelse af Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Tøjklemmen.dk anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed.